Gegarandeerd de beste prijs
Charl's

Gegarandeerd de beste prijs

Boek uw kamer

Boek uw tafel

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis parkeren
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Sous-chef warme keuken

Functieomschrijving
Vaste gasten kennen Brasserie Charl's als een unieke oase van rust aan de soms drukke Belgische kust. De prachtige tuin, het ruime buitenterras en de gezellige kamers en brasserie vormen het ideale decor om van een stijlvolle ‘secret escape’ aan zee te genieten.

Brasserie Charl's maakt deel uit van de groep Stars of Flanders met o.a. Auberge du Pêcheur, Hotel Serwir, Hotel Gosset en Dîner-Privé.

Brasserie Charl's zoekt voor zijn organisatie dringend versterking (m/v) in de keuken. Als sous-chef ondersteun je onze chef-kok. In eerste instantie bereid je samen met de chef-kok de vaste gerechten en suggesties, maar je runt de keuken ook alleen indien nodig.

 

 

Profiel

  • Je bent stipt, betrouwbaar en flexibel. Daarnaast heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet.
  • Je bent bereid om in het weekend en ’s avonds te werken (van woensdag tem zondag).
  • Je hebt reeds een eerste ervaring als sous-chef achter de rug.

Jobgerelateerde competenties

  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
  • De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
  • Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
  • Bestellingen plaatsen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
  • Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Persoonsgebonden competenties

  • Regels en afspraken nakomen
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Zelfstandig werken
  • Samenwerken als hecht team
  • Omgaan met stress
  • Resultaatgerichtheid
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben

Aanbod
Je komt terecht in een jong en dynamisch team in een aangename werkomgeving, waar ruimte is voor ontwikkeling en initiatief.

Je werkt in een 5-dagen week van woensdag tem zondag.

We bieden een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extra legale voordelen.

Starten kan onmiddellijk.

Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: payroll@stars-of-flanders.be
Contact: Mevr. Clara De Clercq

Solliciteren met CV en motivatiebrief toevoegen